Generelle Betingelser

Generelle Betingelser for anvendelse af Værdikuponer

TILLYKKE med dit køb af adgang til Værdikuponer.dk

Værdikuponer.dk giver dig 1. Års adgang til et stort udvalg af attraktive tilbud fra fx restauranter, caféer, forretninger, virksomheder, aktiviteter og wellness.

Der er regler forbundet med brugen af Værdikuponer, og det er derfor vigtigt, at du læser reglerne, og er indforstået med disse. I denne forbindelse gør vi venligst opmærksom på, at du i henhold til dansk lovgivning har 14 dages fortrydelsesret i forbindelse med dit køb af adgang til Værdikuponer.dk , Vi anbefaler dig straks at skrive til info@værdikuponer.dk , hvis du ikke er indforstået med nærværende betingelser og regelsæt.

Værdikuponer

  • Når du vælger at anvende og printe en Værdikupon ud, skal du læse teksten og regel henvisningen på Værdikuponen nøje.
  • Medbring Værdikupon til det sted, hvor du ønsker at handle, ved at printe Værdikupon ud.
  • Alle tilbud kan anvendes indenfor normal åbningstid, med mindre andet fremgår af teksten på den aktuelle Værdikuponen
  • Værdikuponer kan ikke byttes eller veksles til kontanter, gavekort, tilgodebeviser eller andet hos annoncøren eller hos Værdikuponer.dk
  • Værdikuponerne kan kun anvendes til den vare, der specifikt nævnes på Værdikuponen.
  • Medmindre andet er angivet, er det ikke muligt at have et tilbud til gode hos en annoncør.
  • Værdikuponerne er gyldige så længe annoncørens tilbud vises på Værdikuponer.dk  Det er derfor vigtigt at du først kontrollerer om annoncørens tilbud, stadig er aktuelt og vises på Værdikuponer.dk? Du skal derfor vente med at printe Værdikuponen ud, til den dag hvor du ønsker at anvende Værdikuponen. Medmindre anden udløbsdag fremgår af Værdikuponen.
  • Værdikuponerne må ikke sælges eller foræres væk til tredjemand. Dette vil medfører Værdikuponens ugyldighed.

Ugyldighed ved anvendelse sammen med andre tilbud, rabatordninger og lignende

Værdikuponerne udgøre i sig selv et attraktivt tilbud, og kan ikke anvendes på varer eller ydelser, der i forvejen er tilbud på.
Værdikuponerne finder ikke anvendelse i sammenhæng med loyalitetsprogrammer, medlemskaber eller andet, der i forvejen gives nedslag eller rabat i prisen.
Værdikuponerne finder ikke anvendelse på dage, hvor annoncøren afholder et specielt tema, arrangement eller andet, der medfører, at man som normal forbruger ikke kan gøre brug af det sædvanlige udbud af varer.

Anvendelse af Værdikuponer på restauranter, caféer og takeaway

Nogle steder er tilbuddet specificeret på en bestemt ret, andre steder på en kategori – eksempelvis en hovedret, menu eller cocktail.
Der må maksimalt anvendes 1 kupon pr. 2 personer pr. dag hos annoncøren. Der kan maksimalt anvendes 3 kuponer pr. selskab.

Anvendelse af Værdikuponerne i grupper

Der må maksimalt anvendes 1 tilbud pr. 2 personer pr. dag hos annoncøren. Når 2 personer eller flere anvender tilbuddene som gruppe, vil regningen opgøres som én regning. Hvis du er en del af en gruppe på over 6 personer, kan I maksimalt anvende 3 kuponer.

Præsentation af Værdikupon for annoncøren

Venligst meddel annoncøren, at du ønsker at anvende Værdikuponen, inden du bestiller,  køber eller modtager en ydelse eller behandling mv.
Du skal bruge Værdikuponerne i forbindelse med dit besøg og afregning. Det er ikke muligt at vende tilbage senere med en kvittering og anmode om refusion.

Regler om dine-In, takeaway og udbringning

Som udgangspunkt gælder tilbuddene og reglerne kun til: dine-in Det vil sige spisning hos den pågældende annoncør, medmindre andet er angivet.
Værdikuponerne gælder ikke til udbringning medmindre andet er specificeret eller annoncøren er indforstået hermed.

Regler ved virksomhedslukning

Såfremt en annoncør lukker, sælger eller går konkurs, medvirker dette, at værdikuponerne hertil bliver ugyldige og ikke længere kan indfries.
Der kan ikke rettes noget krav mod Værdikuponer.dk eller annoncøren i forlængelse heraf.

Opstår der tvist med annoncøren

Hvis der måtte være tvivl om anvendelsen af Værdikuponerne, og der i den forbindelse er opstået et problem i forbindelse med afregning, bedes du gemme en kopi af kvitteringen og henvende dig til Værdikuponer.dk på e-mail: info@værdikuponer.dk

I mailen bedes du beskrive problemstillingen og vedlægge relevant dokumentation.
Der kan ikke stilles krav mod annoncør eller Værdikuponer.dk i den forbindelse.
I tilfælde af at en annoncør ikke opretholder sin aftale og tilbuddet på Værdikuponen, vil den pågældende annoncør ved klager, risikerer at blive fjernet fra Værdikuponer.dk

Ansvarsfraskrivelse

Værdikuponer.dk fraskriver sig ansvar for stave- og/eller trykfejl, der måtte fremgå af Web siden: www.værdikuponer.dk
Værdikuponer.dk fraskriver sig ansvar for ændringer af priser og/eller ændringer af udbudte varer/ydelser hos annoncørerne.