Bistro Couloir

Spar tusindvis af kroner

Bistro Couloir

Bistro Couloir
Krimsvej 29
2300 København S

I det nye hotel CPH STUDIO HOTEL – lige ved Amager Strandpark – ligger bistro Couloir. Bistroen er lillebror til den populære Cafe og Restaurant Couloir, som ligger nærved og vendt ud mod Øresund.

Hver morgen – mellem 07-10 – er der brunch buffet i bistroen for 115 kroner inklusiv fri kaffe, juice og vand. Du kan også bestille en af Bistro Couloirs frisklavede lemonader (58 kroner) som giver en velsmagende og frisk start på dagen.

Til frokost findes både lettere og lidt fyldigere retter. Du kan for eksempel bestille sandwiches, salater eller bistroens burger, risotto eller en mættende quiche lorraine.

Aftenmenuen er lille, men består af få, veludvalgte retter. Her kan du blandt andet vælge mellem salat, bistroburger, en cremet risotto eller en rødspætte med nye kartofler, kapers, grillet citron, smørsauce og frisk dild på toppen.

Til maden er der naturligvis vin, både på flaske og på glas, samt et lille udvalg af øl; blandt andet Couloirs egne øl som fås både i pilsner eller classic-udgave.

Profil: Restaurant nær Amager Strandpark i rustikt, industrielt look.

Åbningstider:
Alle dage:
Morgenmad: 07.00 – 10.00
Frokost: 11.00 – 16.00
Middag: 17.00 – 21.30

Frokost:
Alle dage: 11.00 – 16.00

print
Read More