GetBartender.com

Spar tusindvis af kroner

GetBartender.com

Hvem er vi?
GetBartender.com er et landsdækkende Event og Cocktail firma med kontor og afdeling i København, Århus og London.
Vi svinger flaskerne til din fest i stil med Tom Cruise og sørger for lækre cocktails, som får dine gæster i den helt rette stemning.
Vi kan klare alt fra den store firmafest med 200-1000+ gæster til de mindre private arrangementer såsom runde fødselsdage, bryllupper og polterabends. Vi hjælper gerne med hele eventet eller blot en enkelt bartender. Dertil kan vi også underholde jer med et gastronomisk Cocktail Kursus eller et Flair Bartending kursus. Kort sagt: Hvis du har gæsten, så har vi festen!
Vi driver nemlig også GetTheEvent.com og Isterninger.NU. GetTheEvent.com er en event markedsplads. Her kan du finde seje festleverandører (Lokaler, DJ’s, Bartendere osv.) og indhente tilbud på det du nu ønsker. Du kan også bruge platformen til at finde inspiration til din næste fest.
Isterninger.NU er en webshop med isterninge salg. Køb is til din næste fest gennem os. Livet er for kort til lunkne drinks.
På forhånd skål fra os!
Hvorfor vælge os? 

– Danmarks bedste cocktail bartendere (Vinder af DM 2017 + flere placeringer i top 10)
– Vi kan levere løsninger for alle typer arrangementer uanset størrelse (5-10000 gæster)
– Serveret for kongehuset
– Verdens bedste referencer (Airbnb, WeWork, DK Company, Dell, Deliotte, Bestseller, Lloyds Bank, Zendesk, WhiteAway, Topdanmark, Danske Bank osv.)
– Mere end bare drinks. Vi laver Cocktails serveret med passion!
– Oplevelse for alle gæster. Vi får alle gæster op i baren med cocktails for enhver smag og alkoholfrie Rocktails til dem der ikke drikker.
– 100+ passionerede Cocktail Bartendere på landsplan
– Vi er 100 % professionelle med kontor og lager i Århus, København og i London.
print
Read More