Restaurant Royal Golf

Spar tusindvis af kroner

Restaurant Royal Golf

 

Restaurant Royal Golf
Center Boulevard 4
2300 København S

Telefon: 7240 6080
Mail: info@restaurantroyal.dk

Restaurant Royal ligger i Royal Golf Club i Ørestad. Beliggenheden er unik med et kæmpe naturområde og golfbanen lige udenfor restauranten, men samtidig er der ganske kort til centrum af København med bil eller metro fra golfcentrets nabo, Bella Center.

Restauranten er åben for alle, også dem uden golfkøller, men golfentusiaster vil nok have svært ved at holde sig fra banen, som er designet som en mesterskabsbane til store internationale turneringer.

Her serveres morgenmad til de morgenfriske, og til frokost kan man få burger, smørrebrød og lette retter. Om aftenen bydes der blandt andet på en dagens ret til 118 kr. samt innovative a la carte retter, som tager udgangspunkt i de danske sæsoner. Her bruges gode råvarer, og alt laves fra bunden af et dygtigt team af kokke.

Foran Restaurant Royal er en kæmpe terrasse lige ud til golfbanen, og fra restaurantens panoramavinduer kan man se grønt så langt, øjet rækker. Rammerne er perfekte til såvel en romantisk middag for to som til et selskab, en temafest eller et dagsmøde.

Restaurant Royal har også catering og tilbyder alle former for catering, fra den klassiske konfirmationsmenu til gourmetmiddagen til firmafesten eller en privat sammenkomst. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre.

print
Read More