DM SkinCare

Du spare altid penge med Værdikuponer.dk

DM SkinCare

I dag er creme ikke bare creme – vi vil gerne have luksus og lækkerhed i én og samme krukke og gerne med den rette moralske etikette.

DM Skincare er producenten bag naturlige, holistiske og lækre hudpleje- og skønhedsprodukter. Vores produkter er lavet af 100% naturlige råvarer, produceret på egen dansk fabrik, hvor moral og etik er i højsædet. Kvaliteter, som overvejende økologisk og bæredygtigt indhold, parabene- og duftfri gør DM Skincare til et bevidst valg for mange, som på en sund og naturlig måde vil pleje hud, krop og sjæl.

“DM Skincare er hudplejesvaret på et “facelift” – back 2 nature – er vores slogan.”

Vi har hele tiden fingeren på pulsen, når det drejer sig om markedet for skønhed og velvære. Vi vil være med hvor det sker, og er helt fremme i skoene, når det gælder produktudvikling. Hos os bliver skøre ideer kogt ned til lækre, brugbare og eksklusive produkter, der forkæler dine sanser.

Back to nature, into the future.

Cremer, serum, masker og kropspleje, udover det sædvanlige.
Alle vores produkter er parfumefri og uden parabener. En af vores store nyheder er Øko hudpleje m. Guld som tilfører collagen, fugt og antioxidanter.
Den anden nyhed er vores Brightening vitamin c – ansigtsmaske. Fyldt med ingredienser som vitamin C og E samt 7 planteekstrakter.

print