Restaurant Hellerup Sejlklub

Du spare altid penge med Værdikuponer.dk

Restaurant Hellerup Sejlklub

 

Restaurant Hellerup Sejlklub
Strandparksvej 36
2900 Hellerup
restauranthellerupsejlklub.dk

Med en formidabel udsigt direkte ud over Øresund kunne Restaurant Hellerup Sejlklub næsten ikke placeres bedre. Beliggende på første sal – og med en stor udendørs terrasse – er der masser af plads til at slikke solens sommerstråler og nyde et glas læskende, forfriskende bobler, mens sejlklubbens både lægger fra land.

I marts 2017 fik restauranten nye ejere, og i dag serverer Hellerup Sejlklubs køkken danske og franske retter til de sultne. På menukortet finder du således et udvalg af hurtigsmurte håndmadder (1 stk., 27 kroner, og 3 stk. for 75 kroner) eller mere tidskrævende højtbelagte smørrebrød med eksempelvis hjemmelavet hønsesalat, kartoffelmad og der er naturligvis også varianter med sild eller fiskefilet.

Til aften serveres der både et lille udvalg af appetitvækkende forretter såsom carpaccio og dampede blåmuslinger. De større og tungere hovedretter er bygget op omkring enten fisk eller bøf i form af en pariserbøf eller en 300 grams ribeye steak.

Hvorfor ikke holde selskabet i smukke omgivelser med udsigt over vandet? og samtidig slippe for oprydning, opvask og madlavning!
Vi vil hjertens gerne hjælpe med dette og står altid til rådighed.

Vi har plads til 150 personer og sammensætter efter jeres ønsker – den perfekte aften for jer!

For et tilbud eller en uforpligtende snak kontakt os på Manager@restauranthellerupsejlklub.dk eller giv os et kald på 60 17 48 32

print

robert

Kategorier